Velkommen på bloggen

Hej og velkommen til Marley & Me. 

Hvem er jeg og hvorfor har jeg valgt at starte en børnetøjs shop? 

Jo det skal jeg fortælle jer., 

Jeg hedder Line lauf Karlsen, er 35 år og uddannet frisør og stylist. Jeg har arbejdet de sidste 9,5 år hos frisør cut´n curls i valby og elsker mit job og omgangen med kunder. 

Er dog i den heldige og helt uvante (for mig ) situation, at jeg er gået på barsel, da jeg venter mit første barn sammen med min forlovede Kenneth ❤️

Vi venter en lille pige og med en termin der hedder d.25. januar er det ved at være meget tæt på 😳

Som du måske har gættet allerede så er det ikke tilfældigt at shoppen hedder Marley & Me 😉 

Vores lille prinsesse skal nemlig hedde Marley 💕

Når man blir gravid sker der en masse inde i kvindekroppen, men jeg kan godt afsløre at det ikke kun er fysisk der sker forandringer, tankerne ændre sig også.. For mig røg fokus væk fra stort set alt hvad jeg før brugte min tid på, bl.a mit smykkefirma www.laufmundt.dk

Dermed ikke sagt at jeg mistede min passion for at lave og sælge smykker, ( jeg gør det stadig ) men brugte mindre og mindre tid på det og en tanke om at lave noget der havde med babyer at gøre fyldte mere og mere. 

Mange kommende og nok især førstegangsforældre vil nok ku nikke genkendene til at når man ved hvilke køn man venter sig… 

  SÅ SKAL DER SHOPPES BABYTØJ! ! 

Det var ikke anderledes i vores tilfælde, men jeg fandt hurtigt ud af at jeg ønskede noget lidt mere anderledes end h&m  f.eks. 

Jeg ønskede ikke at min lille pige skulle ligne alle de andre. 

Kald mig skør, snobbet, sart eller hva du vil, men for mig betød det pludselig rigtig meget at mit lille menneske ikke bare sku ligne alle de andre. 

Derfor besluttede jeg at en shop med babytøj måske var vejen frem for mig. 

Måske har andre det lige som mig, måske ønsker andre også noget lidt anderledes til deres små mennesker, så hvorfor ik ta chancen?? 

Som sagt så gjort, og nu er jeg her. 

Helt grøn på alt hvad der har med baby at gøre, men kaster mig ud i det med et åbent sind, lige så vel som jeg kaster mig ud i min snarlige fødsel og ansvarsfulde moderrolle. 

Jeg vil prøve så godt som muligt at opdatere jer med hvordan det hele skrider frem, så kommende blog indlæg vil handle om graviditet, fødsel, tanker om det nye familieliv og self. også om livet med en baby når hun først er kommet til verden. 

Håber i vil følge med og dele min shop, facebook og instagram med så mange som muligt. 

Til slut vil jeg runde af og ønske alle et fantastisk nytår 

jule og nytårs flyve knus fra Line 🌟✨

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *